Nu har vi tagit . . .

..... oss till Pemuteran.Det blev inget inlägg igår eftersom jag inte fick igång internet på hotellet och receptionen stängde tio och hade lämnat oss till sitt öde. Det blev en bilfärd med smala slingrande vägar och kullar. Vi körde vägen som ledde till Java  så det var inte så konstigt att det var så trafikerat. Lastbilar som kör om varandra med världens fart så ibland tror man att nu smäller det .Nu nu nu. O fick säga till mig några gånger att lugna ner mig.

Innan vi åkte in i Pemuteran åkte vi ut på enn eco ö där man kunde bo i det vilda. Endast 8 små bungalows och sen nothing. Man blev varnad att låsa in sina saker i metall lådor så ej aporna snodde nåt. De har lärt sig att rycka i dörrar och är riktiga tjuvar. Hade gärna stannat där för vattnet var underbart men de hade precis odlat koraller så man fick ej gå i vattnet och det var ju synd för det var ju det vi sökte. Att kunna bada i havet och speciellt när det var så fint sandbotten. Kunde de ej ha planterat eller odlat korallerna lite längre bort ? Så vi åkte vidare för att söka efter boende. Efter att ha kollat på tre sttällen så fastnade vi för Amertha Sari Villas. När de visade runt oss så trodde jag INTE att vi skulle ha råd att bo här. Stora jus med två sovrum. Pool med relax avdelningk,kök, två toaletter det var så fantastiskt. Nu var det bara priset det handlade om. 160 dollar. Va ????? Jag trodde ej mina öron. Var helt säker på att det skulle kosta mellan 300 - 400 dollar med tanke på vad man får. Självklart stannade vi. Skulle inte ni göra det ?

Just det vi anlitade en chaufför från förra året aftersom han var så bra. Kommer ni ihåg ett tidigare inlägg med män som hade så långa naglar ? Jo jaag frågade han varför de har det. Han trodde att de var konstnärer. Det är deras sätt att uttrycka sig och synas. Och om man tänker efter så är det ju rätt logiskt. Annars har de ju långa konst naglar när de uppträder också med sin dans men nu gällde det äkta naglar. Han beerättade att det ska finnas ett annat nagelställe i Kuta som han ska ta mig till så vi får se vad för spännande de har att erbjuda. Det kommer mera som jag brukar säga.


Kommentarer
Postat av: Katja

Låter så härligt med lite äventyr! Det mest spännande som händer här e att välja falukorv eller fiskpinnar till lunch... Skojar! Vi har det bra med, men KALLT. :)

2009-01-08 @ 06:47:43
URL: http://lyckobringande.blogspot.com
Postat av: Yvonne Arvidsson

Väntar förväntansfullt på nästa inlägg, så kul att följa er resa.

Kram Yvonne

2009-01-08 @ 08:12:28
URL: http://yvonnesnageltrixfix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0