Välkommen till ännu en Blogg....

                                                         
men inte vilken Blogg som helst utan en nagelblogg. Jag känner att det verkligen behövs eftersom så många människor där ute fått sina naglar förstörda. Jag vill att folk ska bli mer medvetna om hur man väljer salong, vilken utbildning man ska gå. Ja allt som har med naglar att göra helt enkelt. Nu har jag jobbat med naglar i ett år och jag kan säga att det är inte lätt som många tror . Det ska denna Blogg handla om.

Det ska även bjudas på dekorationer av alla slag för jag älskar bara att dekorera. 85 % av mina kunder har dekorationer. Jag har märkt att på andra salonger dekoreras det inte så mycket men det ska d bli ändring på. Alla vill dekorera, alla kan dekorera och alla vill ha dekorationer det har jag fått bevisat. Har man alltid snygga naglar själv, får kunderna se vad man kan göra då finns det inga hinder.

Jag vill också klargöra att jag kommer skriva så nära sanningen det går. Sen vill jag redogöra att mina kunder kommer absolut ej hängas ut och inga namn kommer nämnas så det behöver ni ej vara oroliga för. Men jag kommer skriva verkligen hur det är. Och är det nån som blir bestött så ber jag så mycket om ursäkt för det. Det var absolut ej min mening.

Jag hoppas ni ska finna det ni söker och en trevlig läs stund. Är det nåt ni undrar över så tveka ej att höra av er.
Tills dess kan ni kika in på sveriges största nagelforum. www.nagelforum.se där finns allt som har med naglar att göra.

Det var här det började . . . .

                                          

Ja det var här det hela började på Karins nagelhörna även skolan kallad Kn Nailproducts. Efter att själv ha varit ngelkund i 10 år så beslöt jag mig att utbilda mig till nageltjej. Jag var skeptisk mot det i början men Karin hade haft det på känn länge och jag måste nog erkänna att hon hade rätt hela tiden. Jag valde också denna skola för jag vet vilken kvalite det är på naglarna. Sen ville jag självklart bli lika duktig som Karin.
          
                                            
Medans tjejerna jobbade satt jag och övade , och övade på att göra naglar. Jag trivs så bra hos Karin för det är så bra stämning där jämnt. Alltid nåt som händer, gulliga tjejer , gulliga kunder. Det är så roligt. Lilla söta Diana som står och ler.

                                                  
Gelen heter Light Elegance och har helt otrolig kvalite. Lite rolig bild för nu har de bytt ut burkarna .... denna bild måste man ju spara i arkivet. Ha ha ha ....

                                                 
Det är här allt börjar. De första naglarna va på plats " på en konsthand " och sen var det bara att sätta igång och fila..... 


                                                   
Och här har jag filat till naglarna efter att ha applicerat materialet. Detta var mitt andra set någonsin. Snyggt eller ?


                                                 
Här sitter Karin och visar hur man SKA fila. Hur man ska hålla filen, Vad man ska tänka på. Ja allt som hör till. Provhanden var kanon tycker jag för det blir en verklighets känsla tills man ska prova på en riktig kund. Men i början är det perfekt så man inte skadar kunden och lär sig allt från grunden.  . . . .

RSS 2.0