Våg . . . .

. . . . heter restaurangen som har inspelning av Kniven mot strupen just nu.
Och idag var vi där och gottade oss i all god mat samt lite god vin till det.
Ett gäng glada tjejor  . . . Monica - Klara - Paulina och Michaela . . .
Jenny tankade visst Diesel i sin bil så hon fick lite trubbel. Stackarn kramar om.
Parkerade vid sushi bandet. Vet ej om det finns fler restauranger i
Stockholm som har sushi band men inga jag känner till. Jättekul att
kunna äta på det sättet. Har endast sett det tidigare i London och
i Asien väldigt mycket. Och sushiälskare som man är , så är det bara
att frossa i . . . och det gjorde vi kan jag lova.
Många skålar blev det .-)
Oi oi oi vad många tallrikar Klara har avverkat  . . . hi hi
Tack tjejor för en trevlig kväll och tack restaurang Våg.

Lite nytt . . . .

. . . . från dekorations sidan ...
En fantastisk måndag idag.... jag försöker vara ledig på måndagar numera men men inte alltdi man får som man vill .-) En gammal stammis ringde som inte haft naglar på över ett år och idag var det enda tiden jag kunde ställa upp då alla dar är fullbokade. Så bara att ta sig till salongen och fila. Men först så ska jag ta bort mitt löshår som jag haft i fyra månader. Japp du hörde rätt. Men förra gången hade jag det i 5 månader. Nyfiken på hur det känns att vara utan extra håret. Kommer kännas väldigt tunnt.
I kväll är det också inspelning av kniven mot strupen. Blev erbjuden att gå på det samt ta med mig folk. Ska bli roligt. Så meningen från början var att bara ha med nagel tjejer men sen ville en kund med så självklart om hon vill får hon följa med. Det är bara roligare tillsammans. Dagens inspelning ska vara på restaurang Våg i Liljeholmen. Så vi får se vad för meny de satt ihop för idag . . . . . får berätta hur det gick sen. Då får jag önska er en fin dag och let the day begin .... Kram Keit

NY REALISE . . . .

. . . . på gång i Sverige och jag är stolt att presentera en ny produkt som jag tagit in till Svealand. Nämligen VIOLENT LIPS !! Låter lite scary eller hur ? Men det är bara just faboluos Lips. Välj mellan glitter,färg,flaggor,mönster och om ca 6-8 veckor är det realise för även Svenska flaggan. Visst är det kul ? Ordern är lagt och snart finns de i butik på Vackra Naglar inom kort. Har du hårsalong ? Har du spa ? Har du en kul butik som vill sälja dessa så kan du också köpa in det via mig till försäljning. Vi säger välkommen VIOLENT LIPS  . . . .


Så kan det .....

. . . . se ut när du jobbar med Nail Selection gele eller går till en salong där du får Nail Selection naglar. Utväxt efter 4 veckor.... dvs INGA släpp. Självklart är det viktigt att använda olja så den gör sitt.

RSS 2.0