090108 i efterhand

Precis när jag skulle ladda ner bilder till mitt sista riktiga inlägg då försvann nät mottagningen och jag lyckades aldrig komma in igen. Suck . . . vad trött jag blir. Vi hittade som sagt boende som var heeelt underbar så här kommer lite bilder. Tror nåt annat ställe har svårt att slå detta nu på vår hela resa. Den enda nackdelen var att det inte fanns tv och att internet ej fungerade. Så det blev några flaskor vin och lite umgänge. Och det är ju inte helt fel det heller. Vinet fick vi öppna med en gaffel och trycka ner för vinöppnaren hade de glömt och allt var stängt efter tio.



Bilar som kommer med gods från Jakarta.



Vackra risfält omger oss på båda sidorna av vägen.



Vår chaufför stannade till för att be i ett av många tempel.

Det är rätt skönt att inte planera utan ta dagarna bara som de kommer. Igår trodde vi att vi skulle stanna en natt men nu stannade vi ytterligare en just för att det var så fint. Till lunch blev det bläckfiskringar & pommes samt fish and chips det var bara det att mina chips var ej chips utan små potatisar. Då var det bara att lyfta på luren. Let me see hörde jag i luren och en kille kom till huset. Thats right vi gör på detta sätt säger han. Kanske såg du fel i menyn? Nehe du ... hämtade menyn och visade den där stod french fries. Konstigt - ser han på menyn och försöker komma på en annan ursäkt att det är gamla menyn. Då kallar man det ju ej heller för Fish and Chips för chips betyder ju pommes hallå där ! Jag får ta och förklara det för dem. Det verkar att de flesta här är australienare kan det vara de som velat ha vanlig potatis så de gjort om menyn ? Vilka vardags problem man har eller hur ?

På eftermiddagen ska vi åka till ett tempel där vi ska mata apor. Chauffören Gege har förvarnat att de kan vara agressiva så vi får köpa med oss lite frukt.

Eftermiddagen kom och ingen tur till aporna blev det. Det ösregnade nämligen. Och vad gjorde jag ? Jo jag njöt och sov i balinesisk vila hus eller vad man nu ska kalla det. Det var hääärligt att bara ligga i öppna naturen och höra alla ljud omkring en och bara snarka.

O kom och gav mig en puss och jag vaknade. Gumman nu vet jag hur internet fungerar. Tänk vad gulligt av han. Men så funkade det ändå ej när jag satte mig bakom datorn. Hann skriva ett kort inlägg och så var det kört igen. Ja vad gör man ? Vissa saker fungerar ej som de ska eller snarare som man vill. Det börjar klia i mina fingrar nu. Är ju helt borta från omvärlden. Hjääälp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0