Keits Cannelloni

Jag har ju aldrig försökt mig på cannelloni så det var
på tiden att prova på nåt nytt. Jag brukar oftast inte följa
recept utan lagar mat på känslan. I canneloni så har man
köttfärs men för att göra som man inte brukar, så jag körde
med fläskfile. Och det fungerade lika bra det.



Börja med att hacka allt till smått. Jag har använt mig av champinjoner, smal
paprika, zuccini,lök,vitlök.



Hacka smått så det går att trycka in smeten i pasta rören.



Under tiden jag lagade maten kom jag på att man kunde ju ha använt sig av
färdiga färska pastaplattor och rulla ihop dem. Det borde ju funka lika bra eller ?



Sen steker man allt med fläskfilen samt kryddar efter smak. Plus några
klickar med kesella.



Till det kokade jag en god tomat sås med vitlök , färsk spenat, kryddor efter smak.
Sedan lägger man cannellonin i formen samt häller över såsen. Toppar med
mozarella samt gratäng ost . . . . . och



Här har ni Keits Cannelloni . . . .gott !



Självklart ska det vara lite efterrätt. Äppel paj med citron och lakrits glass.

                                          Smaklig måltid !

Kommentarer
Postat av: Katja

Gott gotti gott gott...... Gud vad fina dina naglar är!! E avis.... :(

2009-05-12 @ 22:55:17
URL: http://lyckobringande.blogspot.com
Postat av: Malin

Vilka snygga naglar jag skymtar där på kanten :) avis



Hoppas att allt är bra med dig?

2009-05-12 @ 23:36:50
URL: http://crazyaboutpink.com
Postat av: Lucia

åh jag har inte hunnit ringa dig än :(

2009-05-13 @ 00:47:51
URL: http://luciaisraelsson.blogg.se/
Postat av: Katja

Ja, ja, ja, det skulle vara underbart!! Har ni köpt huset? Måste ringa dig o prata snart. Miss U! /K

2009-05-13 @ 01:11:24
URL: http://lyckobringande.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Mummms! :o)



Va fina naglarna är!

Hur blev det med huset?!



Kraaaam!

2009-05-13 @ 13:06:27
URL: http://annesommar.blogg.se/
Postat av: annica

Åh vad gott det ser ut!

2009-05-13 @ 21:27:05
URL: http://nagelforum.se/index.php?section=346

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0