Vi söker ytterligare en stjärna . . . .


Vi söker en erfaren Nagelterapeut från och med 1 Augusti och 17 månader framåt. Platsen är på deltid men möjlighet till heltid och kan även bli aktuell för tillsvidare uthyrning.

Vi söker dig som har ett momsregistrerat företag då du kommer hyra in dig hos oss. Kassasystem, kortterminal, internet samt nagelbord med inbyggd fläkt finns på Salongen.

Du bör minst ha två års erfarehet av yrket och behärska materialet gele då vi inte jobbar med akryl i Salongen. Vi jobbar med vårt eget märke Nail Selection och det ska självklart du med göra.

Basgrunder i dekoration är bra att kunna då våra kunder har mycket varierande krav. Dekorationskurs kan vi även erbjuda i Salongen.

 

Vi ser gärna att du har eget kundunderlag men kommer även att få kunder från oss. Du ska vara glad och driven medarbetare till ett glatt och proffsigt team och som trivs med högt tempo, hålla rent och snyggt på din arbetsplats och inte vara rädd för att jobba på obekväma tider.

Månadshyran halvtid inklusive bord,kassa,kortterminal,internet samt reklam på hemsidan 3200 .- + moms/månad.

 

Beskriver annonsen dig ? Skicka då en intresseanmälan med presentation av dig själv, gärna referenser och bilder på ditt arbete till oss på mailadress: vackranaglar@hotmail.com


Välkommen med din ansökan !

Team Vackra


Kommentarer
Postat av: Lingon

Hej Keit,Det här är helt off topic verkligen, men jag googlade och hittade en orange Odd Molly velourklänning i din gamla blogg.

Har du möjligtvis kvar den och skulle kunna tänka dig att sälja den?

Jag har fått en orange craving och är Odd Mollyfantast.

Om du skulle vara intresserad av en chockrosa i stället med en stor rosa fjäril på ryggen så har jag en sådan som är helt i nyskick.

Maila mig om du vill, :-DOch ha en fin nationaldag!

2012-06-06 @ 12:54:53
URL: http://lingonberrie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0